skip to Main Content

Top 12 Hilbink Personal Training regels voor gewichtsverlies!

Als goede voornemen voor het komende jaar heb je als doel om gezonder te leven en meer te bewegen. Heel goed. Je hebt een eerste stap gezet om je levensstijl te verbeteren. Door bewust te worden van wat je allemaal binnenkrijgt, zal je vaker de afweging maken om wel of niet voor die ongezonde maaltijd te gaan.

Vaak is voeding de boosdoener van je overtollige kilo´s. Wat je binnenkrijgt bepaalt uiteindelijk voor 80% of jij aankomt of af valt. Het is eigenlijk heel simpel: door gewicht te verliezen moet je namelijk meer calorieën verbranden dan dat je binnenkrijgt. Mijn filosofie voor afvallen is dan ook: sporten i.c.m. gezonde voeding = RESULTAAT!

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je persoonlijke doelstellingen gaat behalen in 2017, heb ik hieronder 12 tips om jou een duwtje in de goede richting te geven.

 1. Sport minimaal 1 keer per dag 30 minuten waarbij je hartslag hoger ligt dan 120 slagen per minuut.
 2. Eet voldoende groente. Hier zitten veel vezels in die je een verzadigd gevoel geven.
 3. Neem minimaal 2 stukken fruit per dag. Maar pas op: teveel fruit is ook niet goed voor je. Suiker blijft nou eenmaal suiker.
 4. Cardio training i.c.m. krachttraining zorgt voor een sneller gewenst resultaat.
 5. vermijd in je voeding geen macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten).
 6. Verminder je vetmassa en vergroot je spiermassa door aan HIIT training (High intensity interval training) te doen. Dit is één van de meest effectieve trainingsmanieren om je metabolisme een boost te geven.
 7. Slaap elke nacht minimaal 7 uur.
 8. Verdeel 6 maaltijden over de gehele dag.
 9. Houd je caloriebehoefte bij. Een makkelijke app hiervoor is: Myfitnesspall.
 10. Zorg voor voldoende eiwitten, dit zorgt ervoor dat je een verzadigd gevoel krijgt waardoor jij dus niet naar die zak chips grijpt.
 11. vermijd zoveel mogelijk bewerkt voedsel.
 12. Beweeg elk dagdeel minimaal 10 minuten achter elkaar om je vetmetabolisme aan te spreken.

Wil jij het nieuwe jaar beter beginnen dan ooit? Neem dan nu contact op en begin volgende week al samen met jou persoonlijke coach en personal trainer aan een intensief traject.

Jordy

  Meer informatie?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

  Effectieve persoonlijke begeleiding voor een optimaal resultaat, één op één of als duo.
  STUUR ONS EEN APPJE