skip to Main Content

Personal trainer Woerden

Snel gezonder en fitter met onze personal trainer in Woerden

Zoek je de beste personal training in Woerden om binnen 12 weken fitter en gezonder te worden? Bel direct Hilbink Personal Training! Wij zijn ware experts in ons vakgebied en geloven dat iedereen het verdient om zich energiek en fit te voelen. Onze personal training maakt dit realiteit. De begeleiding wordt geheel naar jouw wensen op maat afgestemd. Uiteraard is niet iedereen gebaat bij dezelfde methode. Onze personal coach weet voor ieder persoon, ongeacht zijn of haar lichaamsbouw, de juiste methode aan te reiken. Al binnen 12 weken voel jij je gezonder en fitter! Ben je benieuwd naar onze personal training in Woerden en omgeving? Lees dan verder of huur direct een Hilbink personal trainer in!

Personal training op maat

Onze personal trainer stelt jou als individu centraal. Iedereen is verschillend en daarmee heeft elk persoon weer andere doelen. De ene persoon heeft de wens om af te vallen, terwijl de ander juist wilt aankomen. Voordat onze personal training start, vindt er vooraf een intakegesprek plaats. Hierbij meten wij je lichaam op, zodat we straks jouw voortgang nauwgezet bij kunnen houden. Jouw wensen en doelstellingen worden uitgebreid besproken en vastgelegd. Ook begeleid onze fitness coach jou in het aanleren van een gezond eetpatroon. Door de juiste voeding boek je sneller resultaat. Elke twee weken evalueren wij jouw voortgang en verrichten wij een meting. Indien de manier van coaching gewijzigd dient te worden, voeren wij dit in jouw trainingsplan door.

Onze pakketten en prijzen van personal training

Onze fitness personal trainer biedt losse trainingen en ontmoetingen aan Maar wist je dat wij ook pakketten bieden? Ideaal wanneer je een traject voor ogen hebt. Wij hebben meerdere pakketten in ons aanbod. Het perfecte pakket voor jou zit hier ongetwijfeld tussen. Zo bieden wij drie mogelijkheden om voor 12 weken onder begeleiding van onze fitness coach te trainen. Een pakket van ons bevat personal training, voedingsadvies, op maat gemaakte schema’s en zelfs online begeleiding. Bij ons kun je kiezen uit een, twee of drie trainingen in de week. Zo kun je al bij onze personal coach in Woerden voor € 650 terecht voor een traject van 12 weken. Voor meer informatie over onze pakketten en de kosten van onze personal trainer, kun je gerust contact met ons opnemen.

Schakel onze personal trainer in Woerden in!

Wil je ook binnen 12 weken een fit en gezond leven realiseren? En hiervoor onze personal trainer inzetten? Dan helpen wij jou graag met onze professionele personal training. Neem vandaag nog contact met ons op en schakel onze fitness coach in voor een snel resultaat. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Wij plannen dan een intakegesprek, zodat jij snel aan de slag kunt met jouw personal trainer in Woerden!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE