skip to Main Content

Personal trainer Hazerswoude-Dorp

Jouw personal trainer in Hazerswoude-Dorp

Zoekt je snel een personal trainer in Hazerswoude-Dorp? Word binnen 12 weken fitter en gezonder met Hilbink Personal Training! Wij bieden onze training geheel op maat aan, geheel naar jouw wensen. Niet iedereen is hetzelfde en heeft baat bij dezelfde soort training.
Ongeacht jouw leeftijd of lichaamsbouw kan onze personal coach de gewenste methode voor iedereen realiseren. Wil je weten wat onze personal coach jou in Hazerswoude-Dorp kan bieden? Neem dan direct contact op met onze personal trainer en vraag om meer informatie.

Jij staat als individu centraal

Bij Hilbink Personal Training stellen wij jou als individu centraal. Iedereen heeft zo zijn of haar verschillen en daarmee andere doelen. Misschien wil je graag afvallen, of juist aankomen of heb je een ander doel in gedachten. Voorafgaand aan jouw training, wordt een intakegesprek ingepland. Hierbij worden jouw doelen besproken, die wij tevens vastleggen. Ook meten we jouw lichaam op en houden we hierdoor jouw voortgang nauwgezet bij. De fitness coach leert jou tevens een gezond eetpatroon aan, zodat je straks optimaal traint. Iedere week wordt jouw voortgang besproken, waarbij een meting verricht wordt. Moet er iets wijzigen in jouw vorm van coaching? Dan veranderen wij dit direct in jouw trainingsplan.

Prijzen van personal training

Wij hebben niet enkel losse trainingen in ons aanbod. Indien je een traject wilt volgen, kun je zelfs kiezen voor pakketten. Zo zit er vast een ideaal pakket voor jou tussen. Bij ons kun je 12 weken op rij met onze fitness coach trainen. Al onze pakketten beschikken over personal training, voedingsadvies, op maat gemaakte schema’s en zelfs online begeleiding. Het is mogelijk een tot drie keer in de week te trainen. Goed om te weten: onze personal coach is al vanaf € 650 in Hazerswoude-Dorp inzetbaar. Dit bij een traject van 12 weken. Wil je weten wat de kosten van onze pakketten en de kosten van een personal trainer bij Hilbink zijn? Neem dan nu contact met ons op!

Ja, ik kies voor personal training in Hazerswoude-Dorp!

Is het een grote wens van je om snel fitter en gezonder in het leven te staan? En realiseer je dit het liefst binnen 12 weken al? Dan bieden wij de personal training voor jou! Neem contact op met onze personal trainer voor jouw intakegesprek middels 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Wij gaan dan snel van start met het plannen van een intake voor jouw personal training in Hazerswoude-Dorp!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE