skip to Main Content

Referenties

Personal training klantervaringen

´Jouw doel is mijn missie´. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn met het resultaat wat ze hebben bereikt en wie kan dit beter vertellen dan diegene die aan de slag zijn gegaan met mij als personal trainer. Lees hieronder de ervaringen en succesverhalen van diegene die jou voor zijn gegaan.

Ik was op zoek naar een manier om aan mijn gezondheid te werken, het zelf proberen werkte bij mij niet

Bertjan (62)
Via mijn dochter kwam ik in contact met Jordy en ik ben vrijwel direct na het prettige intakegesprek samen met Jordy aan de slag gegaan.

Na 6 maanden 1 keer per week trainen bij Jordy en daarnaast zelf nog 2 keer per week naar de sportschool gaan was ik op m’n streefgewicht, ruim 25 Kg lichter, geen verhoogd suiker en cholesterol meer, kortom; doel meer dan bereikt!

Daarna ben ik nog twee maanden doorgegaan met trainen om te voorkomen dat ik weer in gewicht zou gaan toenemen. Jordy heeft mij tijdens de in totaal 8 maanden training dusdanig weten te motiveren dat ik inmiddels al 3 maanden zelfstandig sport en m’n gewicht daardoor op peil weet te houden.

Kortom, ben je op zoek naar een personal trainer dan kan ik je Jordy van harte aanbevelen, de trainingen zijn zeer gevarieerd en Jordy is een uitstekende motivator, twee ingrediënten die voor mij alles bepalend zijn geweest.

Ik heb nog nooit zo effectief gesport. De beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan

Mark (35)
Mijn naam is Mark en ik leid een dynamisch leven met een geweldig gezin en een uitdagende functie als account manager. Na het werk heb ik eigenlijk weinig zin om nog naar een sportschool te gaan. Maar ik wil wel wat doen. Lekker bewegen met het doel om lekker in mijn vel te zitten. Om die reden, heb ik gekozen voor de inzet van een Personal Trainer. Via mijn netwerk leerde ik Jordy kennen. Tijdens onze kennismaking werd ik steeds enthousiaster. Een professionele intake en metingen waren de start van een geweldig traject. We hebben samen reële doelen gesteld en daar allebei commitment aan gegeven.

Jordy pakt een en ander vanuit de basis aan. Vanuit een sterke basis komt de rest. Alle elementen komen in de training terug; coördinatie, kracht, stabiliteit, houding en uithoudingsvermogen. Alles gebeurt doordacht en met een reden. Niet zomaar een paar oefeningen maar heel doelmatig. Jordy bereidt de trainingen goed voor en geeft ook oefeningen mee die je eventueel thuis kunt doen. Jordy heeft een enthousiaste houding en zal altijd en stap extra zetten. Een echte motivator! En dat is soms nodig tijdens de trainingen die, geheel naar mijn wens, best pittig kunnen zijn. Jordy geeft ook aanvullende adviezen over onder andere voeding of de aanschaf van wat eigen sport materialen. Het is eigenlijk best een beetje verslavend. Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Jordy van Hilbink Personal Training!

´Ik merkte dat ik sterker begon te worden en ook in de metingen was het resultaat terug te zien´.

Jacqueline (48)
Mijn naam is Jacqueline. Ik begon met Personal Training, omdat het voor mij echt nodig was om af te vallen en daarnaast wilde ik lekkerder in mijn vel komen te zitten. Ik wist dat als ik echt wilde afvallen, ik iemand nodig had die een stok achter de deur voor mij was. Door te zoeken op internet kwam ik bij Hilbink Personal Training terecht.

Tijdens de kennismaking met Jordy voelde ik mij al meteen op mijn gemak en wist ik dat dit bij mij zou gaan passen. Hij bracht mijn hulpvraag goed in kaart en we begonnen met twee keer in de week trainen. Jordy zorgt er voor dat ik zowel tijdens de training, maar ook daarbuiten, 100% voor mijn doelen ga. Op een fijne manier zorgt hij ervoor dat ik elke keer weer een stapje harder ga en hij begeleidt me bij mijn voeding; daar had ik in het begin de meeste moeite mee. Ik wist wel wat gezond is en wat niet, maar door de coaching weet ik nu beter wat goed is voor mijn lichaam; wat werkt en resultaat geeft.

In korte tijd merkte ik al veranderingen aan mezelf. Had ik voorheen moeite met een stukje rennen en was ik buiten adem, nu ren ik moeiteloos dubbel zo hard en ver. Ik voel me veel zelfverzekerder en energieker.

Op dit moment ben ik 15 kg afgevallen en voel mij zowel fysiek als mentaal zoveel beter! Aan het begin viel ik heel veel en snel af, nu gaat dat wat langzamer maar het blijft een mooie lijn die naar beneden gaat. Dit komt allemaal door de professionele begeleiding en de motiverende berichten die ik kreeg over hoe goed ik bezig ben. We zijn er nog niet, maar zonder deze goede begeleiding was het mij nooit gelukt. Bedankt!

Het trainen bij Hilbink Personal Training heeft mij vertrouwen gegeven in mijn eigen kracht, zowel mentaal als fysiek´

Jet (33)
Ik zocht een kundige, positieve en motiverende trainer. Via mijn zus kwam ik in contact met Jordy. Hij reageerde binnen een dag op mijn mail, waardoor ik meteen voor mijn doelen kon gaan! Ik had al 4 jaar niet meer gesport en wou graag weer van sporten houden ipv met een slechte conditie rondlopen. Mijn doelen waren dan ook; weer fit worden zoals ik mezelf kende van mijn fanatieke sport en dans jaren, beter in mijn vel zitten en conditie opbouwen om weer met zelfvertrouwen een nieuwe sport aan te gaan.

Tuurlijk wou ik ook wat kilo’s kwijt maar dit was in eerste instantie niet mijn hoofddoel.

Jordy heeft een fijne manier van motiveren wanneer je denkt dat het niet meer lukt, probeert hij alles uit de kast te halen zodat je toch nog dat extra beetje werk doet.

Ikzelf vond het voedingschema erg fijn om mee te werken, ik voelde me niet beperkt in mijn eten. Mede door mijn nieuwe eetpatroon maar ook 2x in de week met Jordy trainen en daarnaast 2x zelf trainen, heb ik meer uit mezelf gehaald dan ik had gedacht te halen in 3 maanden!

Jordy is een zeer kundige trainer die veel weet over het lichaam. Wanneer ik ergens last van had, werd er ter plaatse een nieuwe oefening verzonnen die niet belastend was. Deze begeleiding vond ik erg fijn!

Kortom Jordy is een kundige, motiverende en gezellige trainer en coach! Ik ben heel blij met het resultaat dat we hebben behaald!

´Net dat extra zetje op de momenten dat ik zelf dacht niet meer verder te kunnen´

Jeannette (51)
Na de diagnose: hoge bloeddruk, hoge cholesterol en beginnende diabetes type 2 en dat allemaal met overgewicht, wist ik “het roer moest om”. Ik moest afvallen! Alleen diëten werkte echter niet. Ik moest meer gaan bewegen!

Ik stuurde Jordy een mail met mijn problemen en dat ik af wil vallen en mijn conditie wil verbeteren. Diezelfde avond had ik al antwoord: hier moeten we zeker iets mee en ik wil jouw stok achter de deur zijn. Dit had ik precies nodig. Iemand die mij wil helpen! Na een zeer prettig intake gesprek ging mijn “avontuur” beginnen.

De krachttrainingen waren pittig (lees: ik had 0,0 conditie) maar dankzij de perfecte begeleiding van Jordy werd ik er steeds beter in. En het programma werd ook gevarieerd en lukte iets écht niet, dan kreeg ik meteen een andere oefening voor mij die wél lukte.

Helemaal top!

Niet alleen mijn conditie ging zichtbaar vooruit, op de weegschaal staan was ook geen straf.

Eind resultaat: -10 kg!

Bloedsuikerspiegel, bloeddruk en cholesterolwaarden ook allemaal weer normaal. Wat een geweldige eindresultaten en vooral….wat voel ik mij geweldig. Personal Training is voor mij een zeer positieve ommekeer geweest.

Jordy bedankt voor je kundige begeleiding, adviezen, geduld, motivatie enz enz.

Ik kan het een ieder aanbevelen!

10 kg afgevallen. Ik voel me nu gezonder en zit lekkerder in mijn vel!

Marleen (30):
Met een drukke kantoorbaan, een studie en een gezin was ik in de afgelopen jaren zo stilletjes aan aardig wat kilo’s aangekomen. Ik was er helemaal klaar mee, er moest echt iets gebeuren!

Ik kende Jordy via BC Limes waar ik iedere week badminton training bij hem kreeg en besloot met hem contact op te nemen. Diezelfde avond kreeg ik een reactie van Jordy, een dag later had ik al een intake en binnen een week was ik gestart met het 12-wekentraject.

Twee keer per week trainde ik bij Jordy en regelmatig stuurde hij berichtjes om te vragen hoe het ging met voeding en beweging.

Jordy weet je te motiveren, het uiterste uit je te halen, stelt je doel voorop, leeft enorm met je mee, denkt met je mee als het niet lukt en verzint ter plekke andere oefeningen als je lichaam verkeerde pijntjes krijgt.

Daarnaast was het ook nog eens gezellig en hebben we genoeg gelachen!

De resultaten liegen er niet om, heel wat kilo’s lichter, sterker en fitter.

Maar bovenal heeft Jordy mij handvaten gegeven om dit vol te blijven houden.

Dank Jordy, voor je uitstekende begeleiding!

´Ik had nooit verwacht dat ik zoveel plezier in het sporten zou krijgen´

Tom (29):
Eigenlijk rommelde ik al jaren maar wat aan op het gebied van voeding en sport. Ik wilde wel fit worden, maar het mocht niet te veel moeite kosten en de motivatie was van korte duur.

Toen ik eind 2018 terug kwam van vakantie, was ik ontevreden over mijn uiterlijk en absoluut niet fit. In de middag had ik standaard een flinke energiedip waarna het niet meer lukte productief te zijn. Ik was de moeheid zat en nam contact op met Jordy. Na een prettig intake gesprek gingen we dezelfde week nog van start. Dat was het begin van een ‘nieuwe Tom’.

Jordy geeft uitgebreide voedingsadviezen en de middagdip was binnen no time verleden tijd. Elke week opnieuw daagt hij mij met nieuwe oefeningen uit om uit mijn comfortzone te stappen. Hierdoor is sporten veranderd van iets wat ik niet graag deed, in iets waar ik energie van krijg.

Het trainen bij Hilbink Personal Training heeft mij vertrouwen gegeven in mijn eigen kracht, zowel mentaal als fysiek. Het is een investering in mijzelf met een duurzame verandering in leefstijl als resultaat. Eind 2018 gaf ik als doel op dat ik fitter wilde worden en als het kon, 5 kilo afvallen voor de zomer van 2019. Die 5 kilo werden er 8 en ik ben fitter dan ooit.

STUUR ONS EEN APPJE