skip to Main Content

Referenties

Personal training klantervaringen

´Jouw doel is mijn missie´. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn met het resultaat wat ze hebben bereikt en wie kan dit beter vertellen dan diegene die aan de slag zijn gegaan met mij als personal trainer. Lees hieronder de ervaringen en succesverhalen van diegene die jou voor zijn gegaan.

Jet
Ik zocht een kundige, positieve en motiverende trainer. Via mijn zus kwam ik in contact met Jordy. Hij reageerde binnen een dag op mijn mail, waardoor ik meteen voor mijn doelen kon gaan! Ik had al 4 jaar niet meer gesport en wou graag weer van sporten houden ipv met een slechte conditie rondlopen. Mijn doelen waren dan ook; weer fit worden zoals ik mezelf kende van mijn fanatieke sport en dans jaren, beter in mijn vel zitten en conditie opbouwen om weer met zelfvertrouwen een nieuwe sport aan te gaan. Tuurlijk wou ik ook wat kilo’s kwijt maar dit was in eerste instantie niet mijn hoofd doel. Als stok achter de deur had ik een actieve vakantie naar Lapland geboekt, wat altijd al op ons wensenlijstje stond.

Jordy heeft een fijne manier van motiveren wanneer je denkt dat het niet meer lukt (de oefeningen maar ook met je voeding). Ikzelf vond het voedingschema erg fijn om mee te werken, ik voelde me niet beperkt in mijn eten. Mede door mijn nieuwe eetpatroon maar ook 2x in de week met Jordy trainen en daarnaast 2x zelf trainen, heb ik meer uit mezelf gehaald dan ik had gedacht te halen in 3 maanden!

Daarnaast werkte het heel motiveerd dat je een fitbit in bruikleen krijgt. Jordy kan je hierdoor helpen te motiveren de stappen/doelstellingen te halen.

Jordy is een zeer kundige trainer die veel weet over de spieren. Wanneer je ergens last van hebt, zorgt Jordy ter plaatse voor een nieuwe oefening die niet belastend is. Hierdoor kan je door blijven trainen zonder te blesseren. Deze begeleiding vond ik erg fijn!

Kortom Jordy is een kundige, motiverende en gezellige trainer en coach!! Ik ben heel blij met het resultaat dat we hebben behaald!

Jeannette:

Na de diagnose: hoge bloeddruk, hoge cholesterol en beginnende diabetes type 2 en dat allemaal met overgewicht, wist ik “het roer moest om”. Ik moest afvallen!! Alleen diëten werkte echter niet. Ik moest meer gaan bewegen!

Bij een badminton wedstrijd, waar Jordy als speler aanwezig was, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hem vragen gesteld over personal training. De dag erna een mail gestuurd, met mijn problemen en dat ik af wil vallen en mijn conditie wil verbeteren.

Diezelfde avond had ik al antwoord: hier moeten we zeker iets mee en ik wil jou stok achter de deur zijn. Dit had ik precies nodig!!! Iemand die mij wil helpen! Na een zeer prettig intake gesprek ging mijn “avontuur” beginnen. Ik zou gaan sporten!!! (Succes Jordy, dacht ik toen)

Ik kreeg een prima schema: 1x in de week krachttraining in Alphen aan den Rijn, 2x per naar basic fit in Almere voor cardio en 3x per week oefeningen voor thuis. Pittig schema?? Nee hoor, het voelde al vrij snel heerlijk om zo bezig te zijn. Daarnaast had ik een eetlijst meegekregen met adviezen en heb ik dagelijks een eetdagboek bijgehouden.

De krachttrainingen waren pittig (lees: ik had 0,0 conditie) maar dankzij de perfecte begeleiding van werd ik er steeds beter in. En het programma werd ook gevarieerd en lukte iets écht niet, dan had Jordy meteen een andere oefening voor mij die wél lukte. Helemaal top!

Na 4 weken had ik een dip. Tranen en zag het helemaal niet meer zitten, ik voelde mij een zwakkeling. Jordy had alle begrip voor mij en wist mij tijdens de training weer helemaal op te peppen. Heb die dag toch lekker getraind en de dagen daarna iets rustiger aan gedaan qua sporten . En de week erna kon ik er weer volop tegenaan en was ik weer helemaal terug!! Jordy je bent een top coach!!

Niet alleen mijn conditie ging zichtbaar vooruit, op de weegschaal staan was ook geen straf

Eind resultaat: -10 kg!!!

Bloedsuikerspiegel, bloeddruk en cholesterolwaarden ook allemaal weer normaal. Wat een geweldige eindresultaten en vooral….wat voel ik mij geweldig!!!! Personal training is voor mij een zeer positieve ommekeer geweest.

Jordy bedankt voor je kundige begeleiding, adviezen, geduld, motivatie enz enz. Woorden schieten tekort.

Ik kan het een ieder aanbevelen!

Daniel:

Trainen met Jordy als PT zorgt altijd weer voor veel energie. Maak al enige tijd gebruik van de diensten van Jordy. Als PT afwisselend met soms een stukje badminton. Ondanks dat ik het af en toe moeilijk heb, weet Jordy mij steeds weer te motiveren om door te gaan. Mijn einddoel gaan we zeker halen. Van 108 kg nu naar 96.8 en met het einddoel van 85kg in zicht. Natuurlijk moet ik er nog flink tegen aan maar onder toeziend oog van Jordy verwacht ik dit zeker te halen. Iets wat mij alleen nooit was gelukt.

Marleen:

Met een drukke kantoorbaan, een studie en een gezin was ik in de afgelopen jaren zo stilletjes aan aardig wat kilo’s aangekomen. Ik was er helemaal klaar mee, er moest echt iets gebeuren!

Ik kende Jordy via BC Limes waar ik iedere week badminton training bij hem kreeg en besloot met hem contact op te nemen. Diezelfde avond kreeg ik een reactie van Jordy, een dag later had ik al een intake en binnen een week was ik gestart met het 12-wekentraject.

Twee keer per week trainde ik bij Jordy en regelmatig stuurde hij berichtjes om te vragen hoe het ging met voeding en beweging. Via een fitbit hielp hij om dagelijks meer te bewegen.
Jordy weet je te motiveren, het uiterste uit je te halen, stelt je doel voorop, leeft enorm met je mee, denkt met je mee als het niet lukt en verzint ter plekke andere oefeningen als je lichaam verkeerde pijntjes krijgt. Daarnaast was het ook nog eens gezellig en hebben we genoeg gelachen!

De resultaten liegen er niet om, heel wat kilo’s lichter, sterker en fitter. Maar bovenal heeft Jordy mij handvaten gegeven om dit vol te blijven houden. Thuis noemen wij dit het Jordy regime, maar dat klinkt erger dan het is.

Dank Jordy voor je uitstekende begeleiding!

Tom:

Jordy is een baas! 12 weken training bij hem gehad en vond het echt top! Super leuke trainingen en goed advies over voeding. Ik weet zeker dat ik nog een keer 12 weken met hem wil gaan trainen!

Meer informatie?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

STUUR ONS EEN APPJE