skip to Main Content

Personal trainer Aarlanderveen

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Woon jij in of in de buurt van Aarlanderveen en wil jij de komende tijd fanatiek en begeleid werken aan je fitheid? En is het ook de bedoeling dit te doen door een combinatie van uitgebalanceerde voeding en sportieve activiteit? Een samenwerking met Hilbink Personal Training kan dan wel eens bijzonder goed uitpakken voor jou. Een persoonlijke fitness trainer maakt namelijk een groot verschil in de strijd voor fitheid. De personal trainer van Hilbink is in de omgeving van Aarlanderveen dan de ideale optie. Ik heb alle vakbekwaamheid in huis voor het samenstellen van uitstekende sport- en voedingsschema’s. Dit geldt voor alle soorten lichaamsbouw en voor iedere doelstelling. Als je belangstelling hebt, neem dan gerust eens contact op met Hilbink Personal Training. Al in zo’n drie maanden kun je je al aantoonbaar fitter voelen. Eerst even verder lezen kan natuurlijk ook!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Het is natuurlijk zeer prijzenswaardig wanneer men samen optrekt bij het sporten of het hanteren van een gezonde(re) levensstijl. Toch moet niet vergeten worden dat iedereen anders in elkaar steekt en daarmee andere behoeften en doelen heeft. Hierdoor staat ook vast dat bij ieder individu andere trainingsschema’s en voedingspatronen tot optimale resultaten leiden. Gelukkig zijn er specialisten op dit gebied. Hilbink Personal Training is er daar een van. Meld je je aan bij Hilbink? Dan volgt er eerst een intake waarbij nauwgezet een aantal metingen wordt uitgevoerd. Aan de hand hiervan worden gepersonaliseerde schema’s opgesteld. Deze zijn volledig toegespitst op jouw lichaam en doelstellingen. Hierna begint het echte werk! Gedurende het traject wordt iedere twee weken de geboekte vooruitgang gemeten. Eventueel stuur ik de werkwijze tussentijds nog iets bij, mocht dat nodig worden geacht.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Wil je enkel een los consult of een separate fitness training volgen? Dan zit je zeker goed bij Hilbink Personal Training. Heb je daarentegen een traject in gedachten dat ertoe moet leiden dat je je standaard merkbaar fitter en energieker gaat voelen? Dan is een pakket allicht heel wat gunstiger voor jou. Met een pakket verzeker je jezelf namelijk van twaalf weken aan intensieve en vakkundige begeleiding. Deze bestaat uit persoonlijke training, op maat gemaakte schema’s, deskundige voedingsadviezen en voortdurende online begeleiding. Je hebt hierbij de keuze uit één, twee of drie trainingen per week. Het inzetten van mij als personal fitness coach in of in de omgeving van Aarlanderveen is al mogelijk vanaf € 650 voor een heel traject. Voor meer informatie over deze trajecten en losse trainingen kun je altijd contact met mij opnemen.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Heb jij de wens om je in afzienbare tijd beduidend vitaler en energieker door het leven te begeven? Raadzaam is om dit fanatiek aan te pakken, maar wel op de juiste manier. Hiervoor is in de omgeving van Aarlanderveen Hilbink Personal Training dé aangewezen fitness coach. Ik zorg voor de beste begeleiding en precies de voeding en sportieve activiteiten die jou het best verder helpen. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen. Wie weet plannen we al snel een intake, waarna het echte werk kan beginnen. In dat geval word jij de volgende die zich, mede door de assistentie van Hilbink Personal Training, in of nabij Aarlanderveen blijvend fitter zal voelen.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE