skip to Main Content

Personal trainer Gouda

Binnen 12 weken fit met personal training in Gouda

Wens je actief bezig te zijn met je gezondheid en zoek je de beste personal trainer in Gouda? Bel Hilbink Personal Training dan direct! Ik ben een expert in dit vakgebied en vind dat ieder mens het verdient zich gezonder en energieker te voelen. Mijn personal training maakt dit mogelijk. Ik geef begeleiding op maat, geheel naar jouw wensen. Dit omdat dezelfde methode uiteraard niet bij iedereen past. Bij Hilbink Personal Training wordt aan elke persoon en iedere lichaamsbouw de juiste methode aangereikt. Binnen 12 weken voel jij je fitter en gezonder! Wil je meer informatie of direct een personal trainer in Gouda of omgeving inzetten? Lees dan verder of neem contact met mij op.

Mijn persoonlijke begeleiding

In de begeleiding die ik als personal trainer aanbied, sta jij als individu centraal. Ieder mens is weer anders en doelen kunnen uiteenlopend zijn. Zo kan het zijn dat de ene persoon wenst af te vallen, terwijl de ander graag wil aankomen. Voorafgaand aan de personal training bij Hilbink Personal Training starten wij met een intake. Hierbij meten wij jouw lichaam op, waardoor we later jouw voortgang kunnen bijhouden. Jouw doelstellingen en wensen worden besproken en tevens vastgelegd. Ook in je eetpatroon word je begeleid door mij als fitness coach. Door de juiste voeding kun je namelijk echt tot resultaten komen. Iedere twee weken evalueren we samen jouw voortgang en worden metingen uitgevoerd. Mochten er dingen gewijzigd moeten worden in jouw trainingsplan, dan worden deze wijzigingen doorgevoerd.

Aanbod en prijzen van mijn personal training

Bij de fitness personal trainer van Hilbink Personal Training is het mogelijk losse trainingen en ontmoetingen in te plannen. Heb je echter een traject voor ogen, dan is het aan te raden voor een pakket te kiezen. Ik heb meerdere pakketten in mijn aanbod. Ook voor jou heb ik waarschijnlijk het perfecte pakket. Er zijn drie mogelijkheden om twaalf weken onder begeleiding te trainen met mij als fitness coach. Binnen deze pakketten krijg je personal training, voedingsadvies, op maat gemaakte schema’s en online begeleiding. Je kunt hierbij kiezen uit een, twee of drie trainingen per week. Ik ben als personal coach in Gouda al in te huren vanaf € 650 voor een traject van 12 weken. Voor meer informatie over deze pakketten, zo ook over de kosten van mij als personal trainer, kun je het beste even contact met mij opnemen.

Zet mij als personal trainer in Gouda in!

Wil je ook gezonder en fitter in het leven staan? Dan help ik jou graag hierbij met mijn professionele personal training. Neem vandaag nog contact met mij op en zet mij als fitness coach in, zodat je snel tot goede resultaten komt. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Dan plan je snel een intake met mij als personal coach, zodat we samen een op maat gemaakt programma voor jou in Gouda kunnen samenstellen!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE