skip to Main Content

Personal trainer Boskoop

In twaalf weken fit met jouw personal trainer

Wil jij actief werken aan je fitheid en ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Boskoop? Hilbink Personal Training heeft jou dan heel wat te bieden. Ik vind dat ieder mens het verdient om zich gezonder en energieker en daardoor prettiger te voelen. De personal training helpt dit mogelijk te maken. Hilbink geeft jou hierbij exact de begeleiding die je jezelf wenst. Immers past niet bij iedereen past echter dezelfde methode. Gelukkig weet ik bij elke persoon en iedere soort lichaamsbouw tot in detail welke methoden de beste resultaten bieden. Mocht je in de omgeving van Boskoop een personal coach zoeken, dan zit je goed bij Hilbink Personal Training. In twaalf weken zul je je al aantoonbaar fitter voelen!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Bij mijn begeleiding staat hoe dan ook het individu centraal. Elk mens zit immers weer iets anders in elkaar. Bovendien kunnen persoonlijke doelen uiteenlopen. Bekend voorbeeld hiervan is dat sommigen willen afvallen en anderen wensen aan te komen. De eerste ontmoeting met Hilbink Personal Training bestaat uit een uitgebreide intake, waarbij jouw lichaam wordt gemeten. Naderhand kan hierdoor de voortgang eenvoudiger gemonitord worden. Vanuit de intake bepalen we gezamenlijk wat de doelstellingen en de gewenste resultaten zijn. Begeleiding in het eetpatroon maakt deel uit van mijn personal training. De juiste voeding vormt namelijk een onmisbaar aspect in het vervullen van (ambitieuze) doelstellingen. Tijdens dit proces wordt elke twee weken de voortgang geëvalueerd door een aantal metingen te doen en gedachten uit te wisselen. Als we aan de hand daarvan vermoeden dat er iets moet worden bijgestuurd, dan zullen we dat zeker niet nalaten.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Bij Hilbink Personal Training kun je losse trainingen en ontmoetingen inplannen. Als je een traject voor ogen hebt, dan is een pakket echter waarschijnlijk gunstiger. Er zijn meerdere pakketten beschikbaar, dus ook voor jou zit er ongetwijfeld een geschikt pakket bij. Er zijn drie mogelijkheden waarbij je twaalf weken onder mijn begeleiding bent. Bij deze pakketten krijg je persoonlijke training, voedingsadviezen, op maat gemaakte schema’s en voortdurende online begeleiding. Je hebt de keuze uit één, twee of drie trainingen per week. Als personal coach ben ik voor jou in Boskoop al beschikbaar vanaf € 650 voor een dergelijk traject van twaalf weken. Voor extra informatie over mijn pakketten, maar ook over losse trainingen, en de kosten daarvan, kun je altijd even contact met mij opnemen.

Investeren in je eigen gezondheid? Neem contact op!

Wil jij je graag wat gezonder en energieker voelen? Een uitstekend idee, dat zich op alle vlakken zal uitbetalen. Professionele persoonlijke begeleiding maakt de kans op goede resultaten aantoonbaar groter. In de omgeving van Boskoop is Hilbink Personal Training een ideale optie als fitness coach. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Daarna kom je er vermoedelijk snel achter dat in de omgeving van Boskoop Hilbink Personal Training dé aangewezen personal coach is.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE