skip to Main Content

Prijzen personal training

Voordelige prijzen voor een personal trainer

Wil je de komende tijd lekker aan je fitheid werken en ben je benieuwd wat de prijzen van een personal trainer zijn om je op een gezonde manier te begeleiden? Werken met een personal trainer is een verstandige keuze, want hij maakt doorgaans een groot verschil bij het al dan niet behalen van jouw sportieve doelen. Gelukkig zijn de prijzen bij Hilbink Personal Training zeer voordelig. Ideaal toch? En dan boek je in twaalf weken ook nog eens merkbaar progressie! Ben je nieuwsgierig naar het werken met een personal trainer en de prijzen daarvan? Je leest er hieronder meer over. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen.

Prijzen voor gezond sporten op maat

Het is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig om samen met anderen te sporten en elkaar te wijzen op gezonde eetgewoonten. Maar wil je echt structurele vooruitgang boeken, dan is personal training vaak te adviseren. Niet iedereen is namelijk hetzelfde gebouwd. Wat voor jou een zware training is, is voor een ander misschien een hersteltraining. Om verantwoord progressie te boeken, moet je goed weten wat je lichaam aankan en wat je behoeften en doelen zijn. Hilbink Personal Training helpt je met een werkwijze die precies bij je past. Voor de prijzen hoef je het niet te laten.

Starten met Hilbink Personal Training

Voor het uitstippelen van jouw persoonlijke traject doen we eerst een intake. Hierbij verrichten we een aantal metingen waarmee we jouw persoonlijke wensen en doelen bepalen. Daarna kunnen we aan het trainingstraject beginnen. Elke twee weken meten we je vooruitgang en kunnen we de werkwijze eventueel bijstellen. Hieronder lees je meer over de prijzen van personal training.

Prijzen van personal training

Wil jij weten of sporten met een personal trainer echt bij je past? Dan kun je kiezen voor een losse training. Maar weet wel dat de prijzen voor een compleet trainingspakket gunstiger zijn. Je kunt kiezen voor pakketten met één, twee of drie trainingen per week. En dat twaalf weken lang. Zo ben je verzekerd van gepersonaliseerde sportschema’s en deskundige voedingsadviezen. De prijzen hiervoor zijn zeer gunstig. Vanaf € 650,- kun je bij Hilbink Personal Training al terecht. Meer informatie over het trainen met een personal coach en de prijzen hiervoor kun je telefonisch of per e-mail opvragen.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Wil jij je structureel fitter en energieker voelen? Met Hilbink Personal Training is dit mogelijk in twaalf weken. Ga verstandig te werk en laat je coachen door de personal trainer van Hilbink. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen. Als je wilt, kunnen we direct een intake plannen en gaan we aan de slag wanneer jij wilt. De personal trainer van Hilbink assisteert je hier zo goed mogelijk bij en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE