skip to Main Content

Personal training voor ondernemers

Als ondernemer werk je keihard om de beste resultaten te behalen voor je bedrijf. Je bent de hele dag bezig met mails te beantwoorden, telefoontjes aan te nemen en andere werkzaamheden die jouw bedrijf ten goede komen.

Zelfs in het weekend en in de avonduren moet je beschikbaar zijn voor jouw bedrijf. Het is geen 9 tot 5 baan en daarom is het ontzettend belangrijk dat je als ondernemer fit en gezond voor de dag komt. Tijd vrijmaken om te sporten is voor elke ondernemer een must. Je kan je immers niet permitteren om ziek, zwak, misselijk of met fysieke klachten rond te lopen. Er moet namelijk brood op de plank komen. 

Als ondernemer investeer je regelmatig in je bedrijf, maar je vergeet meestal jezelf! Denk eens goed na over je fysieke en mentale gesteldheid. Ben je fit genoeg? Of zou je wel wat meer energie kunnen gebruiken gedurende de dag? Creëer frisse gedachtes, een pijnvrij lichaam en word productiever doormiddel van Personal Training. Investeer als ondernemer een klein beetje in je gezondheid en je zult zien dat sporten meer zakelijk succes oplevert.

Door voldoende te bewegen, een gezond eetpatroon te hanteren en aan gerichte krachttraining te doen, ben je een stap voor in je eigen gezondheid. Bij Hilbink Personal Training in Alphen aan den Rijn zorgen we ervoor dat we jou als ondernemer fit krijgen en behouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe wij te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op voor een intake en krijg een GRATIS Personal Training workout.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE