skip to Main Content

Personal training Hilbink

In twaalf weken fit dankzij personal training

Wil jij de komende tijd eens fanatiek gaan werken aan je fitheid en vitaliteit en wil je dat doel bereiken met personal training? Als je hiervoor Hilbink Personal Training inschakelt, dan lukt het vast om die doelen te bereiken. Personal training maakt namelijk een groot verschil in jouw streven naar fitheid. Een personal trainer van Hilbink weet namelijk precies welke methoden en oefeningen het best passen bij jouw lichaam en jouw streven. Verder gaat een uitgebalanceerd voedingsschema jou verrassend goed ondersteunen in het bereiken van je doelstellingen. Al in twaalf weken zul je merkbaar fitter en energieker zijn! Heb je belangstelling in de diensten van Hilbink Personal Training en wil je weten wat ik precies voor je kan betekenen? Lees dan verder, of neem contact op.

Effectieve persoonlijke begeleiding

Het is natuurlijk superleuk om tijdens het sporten gezonde eetgewoonten met elkaar uit te wisselen. Maar we houden daarbij heel goed in het oog ieder persoon anders in elkaar zit. Dat betekent dat iedereen ook het meest gebaat is bij een een persoonlijk programma en voedingspatroon. Zowel het lichaam (bijvoorbeeld de lichaamsbouw en de leeftijd) als de persoonlijke doelen (zoals aankomen, afvallen, in topsportconditie komen of ‘simpelweg’ fitter worden) zijn voor iedereen anders. Daarom biedt Hilbink Personal Training voor iedereen een uniek trainingsschema. Als je je bij mij aanmeldt, beginnen we met een uitgebreide intake waarbij we een aantal metingen doen. Daarna kan al snel het echte werk beginnen. Terwijl de sessies lopen, meten we je voortgang elke twee weken nauwkeurig. Als het nodig is, kunnen we de werkwijze dan nog bijsturen.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Wil je voor advies een los consult aanvragen? Of wil je een enkele training volgen om te zien of je dat bevalt? Dat kan allemaal bij Hilbink Personal Training. Ben je daarentegen van plan om je fitheid voor een langere termijn te verbeteren? Dan kun je bij Hilbink het beste voor één van de beschikbare pakketten kiezen. Met zo’n pakket verzeker je jezelf van intensieve begeleiding gedurende twaalf weken. Mijn begeleiding bestaat uit persoonlijke training, op maat gemaakte schema’s, deskundige voedingsadviezen en voortdurende algemene begeleiding, ook online. Je kunt hierbij kiezen uit één, twee of drie trainingen per week. Het inzetten van mijn vakkundige personal training is al mogelijk vanaf € 650 voor een heel traject. Meer details over deze pakketten en trajecten is uiteraard altijd vrijblijvend op te vragen per e-mail of telefoon.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Heb jij de vurige wens om je al binnen drie maanden fitter en energieker te voelen? Fanatiek en welbewust sporten en gezond eten en drinken helpen hierbij. Door dit onder begeleiding van Hilbink Personal Training te doen, doe je dit ook nog eens op een verantwoorde manier. Daarmee maak je écht het verschil! Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen. Als je wil, kan binnenkort al een intake plaatsvinden, waarna het traject van start kan gaan. Word jij ook graag fitter en gezonder dankzij de vakkundige begeleiding van Hilbink Personal Training?

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE