skip to Main Content

Personal trainer

In twaalf weken fit dankzij een personal trainer

Wil je de komende tijd aan je fitheid en gezondheid werken? Als je dit echt goed wilt aanpakken, dan doe je dit het best met een personal trainer. Met een specialist van Hilbink Personal Training maak je de kans op optimale resultaten en het behalen van je doelstellingen zo groot mogelijk. Een personal trainer weet namelijk precies welke sportieve activiteiten en voeding het best bij jouw lichaam en doelstellingen passen. Als je met assistentie van een personal trainer van Hilbink aan je fitheid en vitaliteit werkt, dan merk je al binnen drie maanden duidelijke vooruitgang Je zult je dan ook energieker voelen. Ben je benieuwd naar hoe Hilbink Personal Training je helpt om dit voor elkaar te krijgen? Lees dan even verder of neem contact met mij op.

Effectieve persoonlijke begeleiding

Een personal trainer houdt rekening met met het feit dat ieder mens uniek is en andere behoeften heeft. Dit komt met name doordat leeftijd, lichaamsbouw en persoonlijke doelstellingen vaak sterk uiteenlopen. Als je al op korte termijn echt duidelijke vorderingen wilt maken met je fitheid, dan is een samenwerking met een personal trainer zeer aan aan te raden. Meld je je aan bij Hilbink Personal Training? Dan zul je met mij als personal trainer eerst een uitgebreide intake afleggen. Hierbij worden bepaalde metingen verricht die als uitgangspunt zullen dienen. Het daadwerkelijke trainingstraject kan daarna beginnen. Tijdens dit traject wordt elke twee weken de voortgang zorgvuldig gemeten. Zo nodig pas ik gaandeweg de strategie dan nog iets aan.

Mogelijkheden en prijzen van mij als personal trainer

Heb jij voor bepaalde doelstellingen trainings- of voedingsadviezen nodig en wil hiervoor een consult aanvragen? Of wil je een losse training aanvragen om uit te vinden of trainen onder een personal trainer jou bevalt? Bij Hilbink Personal Training is dit allemaal mogelijk. Als je daarentegen voornemens bent om je fitheid stelselmatig naar een hoger niveau te brengen, dan kun je het best voor een van de pakketten gaan. Met een pakket verzeker je jezelf van één, twee of drie wekelijkse trainingen en dat gedurende twaalf weken. Tijdens dit parcours profiteer je behalve van personal training van gepersonaliseerde schema’s en deskundige voedingsadviezen. Het inzetten van een personal trainer is al mogelijk vanaf € 650 voor een compleet traject. Meer details hierover kun je altijd telefonisch of per e-mail opvragen.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Zou jij je maar wat graag structureel fitter en energieker willen voelen? Vergis je niet; al binnen drie maanden kun je dit realiseren. Ga actief aan de slag en laat je coachen door de personal trainer van Hilbink. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen en misschien zelfs al een intake in te plannen. We gaan vervolgens aan de slag wanneer jij wilt. Mede door de vakkundige personal trainer van Hilbink zul jij je snel en blijvend fitter voelen!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE