skip to Main Content

Personal trainer Stompwijk

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Ben jij woonachtig in of in de omgeving van Stompwijk en ben je van plan de komende tijd eens flink te gaan werken aan je fitheid en vitaliteit? En zoek je om jouw doelstellingen waar te maken een goede personal trainer? Hilbink Personal Training is dan precies degene die je zoekt. Een persoonlijke fitness trainer kan namelijk een groot verschil maken in hoe gezond en fit je je voelt na een traject te hebben doorlopen. Bovendien weet een specialist als Hilbink precies het benodigde maatwerk te bieden. Ik weet namelijk exact bij elk type lichaamsbouw en voor ieder soort doelstelling welke methoden tot de beste resultaten leiden. Dus mocht je in de omgeving van Stompwijk een personal coach zoeken, schroom dan niet eens contact op te nemen met Hilbink Personal Training. In drie maanden zal worden aangetoond dat deze beslissing goed is.

Effectieve persoonlijke begeleiding

Samen sporten en een gezonde levensstijl hanteren is natuurlijk toe te juichen. Je kunt elkaar zo aansporen en motiveren. Maar als je het maximale uit jezelf wenst te halen is dit niet altijd genoeg. Elk mens steekt uiteindelijk anders in elkaar en de persoonlijke doelstellingen kunnen uiteenlopend zijn. Daarom kunnen voor iedereen weer andere sportmethoden of eetpatronen geschikt zijn. Een collectieve werkwijze functioneert dan ook niet. Hilbink Personal Training begint daarentegen met een uitgebreide persoonlijke intake waarbij de nodige metingen worden verricht. Mede aan de hand hiervan formuleren we een aantal doelstellingen en stel ik een voedingsschema samen. Een optimaal eetpatroon is namelijk een van de gewichtigste aspecten waarmee je ervoor zorgt dat ambitieuze doelen ook echt gerealiseerd worden. Na de intake kan het echte werk zo snel mogelijk beginnen. Elke twee weken meet ik de geboekte vooruitgang. Als het nodig blijkt om de werkwijze iets aan te passen, dan zal ik dat zeker niet nalaten.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Bij Hilbink Personal Training kun je prima terecht voor losse consulten en trainingen. Heb je echter een uitgebreid en langdurig traject voor ogen? Dan is een van mijn pakketten waarschijnlijk veel voordeliger voor jou. Hierbij zijn er ruwweg drie mogelijkheden waarbij je twaalf weken door mij wordt begeleid. Hier vallen de persoonlijke training, op maat samengestelde schema’s, voedingsadviezen en voortdurende online begeleiding onder. Je kunt kiezen uit één, twee of drie wekelijkse trainingen en dat gedurende twaalf weken lang. Voor jou in (de omgeving van) Stompwijk ben ik als personal fitness coach al vanaf € 650 beschikbaar voor deze periode. Voor extra informatie over losse trainingen maar ook voor een toelichting op deze pakketten kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Investeren in je gezondheid? Neem contact op!

Wil jij je graag weer eens écht fit en energiek voelen? Of heb je er om bepaalde redenen behoefte aan om de komende tijd flink af te vallen of juist wat aan te komen? Voor dit soort initiatieven kan het inzetten van een fitness coach onherroepelijk een groot verschil maken. Het is toch van het grootste belang dat je de juiste (sportieve) handelingen verricht en de correcte voeding inneemt? In de omgeving van Stompwijk is Hilbink Personal Training een ideale optie. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl. Na het leggen van het eerste contact kan ik wanneer je wilt een intake inplannen. Daarna begint het échte werk en zul je ontdekken dat Hilbink Personal Training in de omgeving van Stompwijk tot de toppers onder de personal coaches behoort.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE