skip to Main Content

Personal trainer Reeuwijk

Binnen 12 weken fit met personal trainer in Reeuwijk

Wil je gezonder en fitter worden en zoek je effectieve personal training in Reeuwijk? Bel dan direct naar Hilbink Personal Training! Als expert in dit vakgebied ben ik van mening dat ieder mens het verdient om zich gezond en energiek te voelen. Door mijn personal training wordt dit snel de realiteit. Mijn behandeling wordt op maat en geheel op jouw wensen afgestemd. Dezelfde methode past uiteraard niet bij iedereen. Hilbink Personal Training weet precies bij ieder persoon, ongeacht welke lichaamsbouw, de juiste methode te bieden. Binnen 12 weken voel jij je een fitter en gezonder mens. Wil je graag meer weten of direct mij als personal trainer inhuren voor in Reeuwijk of omgeving? Lees verder of bel mij meteen.

Mijn personal training

Bij mij als personal trainer sta jij als individu op de voorgrond. Ieder persoon is verschillend en dat geldt ook voor zijn of haar doelen. Zo wil de ene persoon bijvoorbeeld graag afvallen, terwijl de andere persoon wenst aan te komen. Voorafgaand aan de personal training vindt er een uitgebreide intake plaats. Je lichaam wordt opgemeten, zodat we straks goed zicht hebben op jouw voortgang. We bespreken jouw wensen en doelstellingen en leggen deze ook vast. Als fitness coach begeleid ik jou tevens in je eetpatroon. Goede voeding zorgt namelijk voor optimale resultaten. Elke twee weken wordt jouw voortgang geëvalueerd en vindt er een meting plaats. Eventuele wijzigingen worden dan in jouw trainingsplan doorgevoerd.

Pakketten en prijzen van onze personal training

Bij mij als fitness personal trainer kun je terecht voor losse trainingen en ontmoetingen. Heb je een traject voor ogen? Dan is het zeer aan te raden om voor een van mijn pakketten te kiezen. Ik bied meerdere pakketten aan, waar wellicht ook het perfecte pakket voor jou tussen zit. Er zijn drie mogelijkheden om gedurende 12 weken onder begeleiding van mij als fitness coach te trainen. Deze pakketten bevatten personal training, voedingsadvies, op maat gemaakte schema’s en online begeleiding. Je hebt de keuze uit een, twee of drie trainingen in de week. Je kunt mij als personal coach al in Reeuwijk inhuren vanaf € 650 bij een traject van 12 weken. Neem voor meer informatie over deze pakketten en de kosten van mij als personal trainer contact met ons op.

Kies voor personal trainer in Reeuwijk

Wil je ook snel fitter en gezonder worden? En dat met de hulp van een personal trainer? Dan sta ikj jou graag bij met professionele personal training. Neem direct contact met mij op en zet mij als fitness coach in, zodat je snel resultaat behaalt. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Er volgt dan spoedig een intakegesprek met mij als personal coach. Daarbij stellen we samen een programma op maat voor jou op in Reeuwijk!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE