skip to Main Content

Personal trainer Nieuwveen

Binnen 12 weken resultaat met personal training in Nieuwveen

Wil je fit en gezond worden en zoek je een personal trainer in Nieuwveen? Hilbink Personal Training garandeert jou na 12 weken resultaat! Wij hebben als experts de overtuiging dat ieder het verdient om fit en energiek in zijn of haar vel te zitten. Onze personal training realiseert dit! De behandeling wordt geheel op maat, naar jouw wensen, afgestemd. Dezelfde methode werkt uiteraard niet bij iedereen. Onze personal coach weet voor ieder, ongeacht zijn of haar lichaamsbouw, de juiste methode in te zetten. Zo voel je je binnen 12 weken veel fitter en gezonder! Wil je weten wat onze personal training voor jou in Nieuwveen en omgeving in petto heeft? Lees direct verder of zet onze personal trainer in!

Personal training, geheel op maat

Bij onze personal training stellen wij jou als individu voorop. Ieder heeft zo zijn of haar persoonlijke verschillen en doelen. Zo kan het zijn dat iemand graag wil afvallen en dat een ander juist een paar kilo wenst aan te komen. Voor de start van de personal training, vindt er een intakegesprek plaats. Je lichaam wordt hierbij opgemeten, wat ons straks inzicht geeft in jouw voortgang. Jouw wensen en doelstellingen worden uitgebreid besproken en vastgelegd. De fitness coach staat je tevens bij in het aanleren van een gezond eetpatroon. Met de juiste voeding zorg je immers voor een optimaal resultaat. Iedere twee weken evalueren wij jouw voortgang, waarbij ook een meting plaatsvindt. Mocht er andere coaching nodig zijn, voeren wij dit door in jouw trainingsplan.

Prijzen voor onze personal training en aanbod

In onze personal training worden losse trainingen en ontmoetingen aangeboden. Wij bieden echter ook pakketten aan. Een ware uitkomst wanneer je een traject wenst te volgen. Zo hebben wij diverse pakketten, waaronder vast ook het ideale pakket voor jou. Wij hebben drie mogelijkheden om 12 weken met onze fitness coach te trainen. Deze pakketten bevatten allen personal training, voedingsadvies, op maat gemaakte schema’s en tevens online begeleiding. Je kunt bij ons kiezen uit een tot drie trainingen per week. Onze personal coach huur je in Nieuwveen al in vanaf € 650. Dit is een traject van 12 weken. Wanneer je meer informatie omtrent onze pakketten en de kosten van onze personal trainer behoeft, kun je gerust contact met ons opnemen.

Zet onze personal trainer in Nieuwveen in!

Wil je ook binnen 12 weken een fitter en gezonder leven? En wil je onze personal trainer hiervoor inzetten? Dan staan wij graag voor jouw klaar met onze professionele personal training. Neem vandaag nog contact met ons op en kies voor onze fitness coach voor jouw traject. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Wij zorgen dan dat er snel een intakegesprek plaatsvindt, zodat jij met jouw personal trainer kunt starten in Nieuwveen!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE