skip to Main Content

Personal trainer Leimuiden

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Ben jij van plan om de komende tijd fanatiek te gaan werken aan je fitheid en zoek je daarvoor in of in de omgeving van Leimuiden een personal trainer? Dan is het logisch dat je terechtkomt bij Hilbink Personal Training. Als fitness trainer help ik met de juiste begeleiding het je mogelijk te maken om je straks weer echt gezond, fit en energiek te voelen. Maatwerk staat daarbij hoe dan ook centraal. Bij iedere persoon en bij elk type lichaamsbouw weet ik precies welke methoden tot de beste resultaten leiden. Dus als je in of nabij Leimuiden een personal coach zoekt, neem dan eens contact op met Hilbink Personal Training. In zo’n drie maanden zal blijken dat dit de goede keuze was!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Uiteraard is sporten iets dat je goed samen kunt doen. Samen kun je elkaar immers motiveren en aansporen. Maar wel slechts tot op zekere hoogte. Ieder mens steekt namelijk uiteindelijk anders in elkaar en persoonlijke doelstellingen liggen vaak mijlenver uit elkaar. Bij personal training kun je daarom onmogelijk een enkele collectieve werkwijze hanteren. Bij Hilbink Personal Training begint het daarom allemaal met een uitgebreide intake waarbij ook metingen zullen plaatsvinden. De beoogde doelen en resultaten worden hierbij ook vastgesteld. Het eetpatroon en gewenste aanpassingen daarin zal ook niet genegeerd worden. Correcte voeding is immers onmisbaar wanneer ambitieuze doelstellingen behaald dienen te worden. Na de intake gaan we aan de slag en wordt elke twee weken de geboekte progressie gemeten. Zo nodig stuur ik de werkwijze dan nog iets bij.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Bij Hilbink Personal Training kun je ervoor kiezen losse trainingen of consults aan te vragen en in te plannen. Maar onthoud wel dat als je een uitgebreid en langdurig traject in gedachten hebt, dat een pakket veel voordeliger is. Ik heb meerdere pakketten beschikbaar, dus ook voor jou zit er zeker een geschikt pakket bij. Er zijn grofweg drie mogelijkheden waarbij je twaalf weken onder mijn hoede komt. Persoonlijke training met op maat gemaakte schema’s, voedingsadviezen en voortdurende online begeleiding vallen hier allemaal onder. Je hebt dan de keuze uit één, twee of drie wekelijkse trainingen. Voor jou in of nabij Leimuiden ben ik als personal fitness coach al vanaf € 650 voor twaalf weken inzetbaar. Voor een toelichting over deze pakketten, maar ook voor meer informatie over losse trainingen en de kosten daarvan, ben je uiteraard altijd welkom om contact met mij op te nemen.

Investeren in je gezondheid? Neem contact op!

Heb jij de behoefte om je weer eens écht vitaal en levenslustig te voelen? Een magnifiek idee, dat zich, eenmaal bewaarheid, op vele manieren in het leven voordelen gaat bieden! Het inzetten van een fitness coach kan hierbij een groot verschil maken. In de omgeving van Leimuiden is Hilbink Personal Training dan een puike optie. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl. Dan leggen we het eerste contact, waarna je snel zult ontdekken dat Hilbink Personal Training in de omgeving van Leimuiden tot de beste personal coaches behoort.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE