skip to Main Content

Personal trainer Hoorn

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Ben jij van plan de komende tijd met overgave aan je fitheid te gaan werken en zoek je daarvoor een personal trainer in of nabij Hoorn? Hilbink Personal Training is dan precies wat je zoekt. Iedereen verdient het om zich zo gezond, fit en energiek mogelijk te voelen. Personal training helpt om dit mogelijk te maken. Hilbink biedt hieromtrent precies de gewenste begeleiding. Bij elke persoon en bij iedere soort van lichaamsbouw weet ik tot in detail welke methoden tot de beste resultaten leiden. Zoek jij in de omgeving van Hoorn een personal coach? Neem dan gerust eens contact op met Hilbink Personal Training. Binnen drie maanden kun jij je al merkbaar fitter voelen!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Bij Hilbink Personal Training staat het individu centraal. Niet omdat ik tegen samenwerking bij het sporten ben, integendeel. Maar ieder mens steekt weer heel anders in elkaar. Een collectieve werkwijze is daarom zinloos. Bovendien zijn de doelstellingen van verschillende personen vaak totaal verschillend. Zo wensen sommige personen gewicht te verliezen, terwijl anderen juist willen aankomen. Daarom begint het bij Hilbink Personal Training allemaal met een uitgebreide intake. Jouw lichaam wordt gemeten, waardoor ik naderhand gemakkelijk de voortgang kan bijhouden. Vanuit deze handelingen bepalen we gezamenlijk ook wat de doelen en de beoogde resultaten zijn. Een belangrijk onderdeel van mijn personal training is verder de begeleiding van (en eventueel de aanpassing van) het eetpatroon. Immers is het zo dat correcte voeding onmisbaar is voor het verwezenlijken van ambitieuze doelstellingen. Om de twee weken evalueren we vervolgens de voortgang en meten en bespreken we de progressie. Mocht het nodig zijn, dan stuur ik gaandeweg de werkwijze nog iets bij.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Bij Hilbink Personal Training is het mogelijk om losse afspraken en trainingen aan te vragen en in te plannen. Maar let op: als je een uitgebreid traject in gedachten hebt, dan is een pakket veel voordeliger. Ik heb meerdere van dit soort pakketten beschikbaar, dus ook voor jou zit er zonder twijfel een geschikt pakket bij. Er zijn ruwweg drie mogelijkheden waarbij je twaalf weken onder mijn hoede komt. Hierbij krijg je persoonlijke training met op maat gemaakte schema’s, voedingsadviezen, en voortdurende begeleiding, ook online. Je kunt kiezen uit één, twee of drie wekelijkse trainingen. Als personal fitness coach ben ik voor jou in Hoorn al vanaf € 650 voor twaalf weken in te zetten. Voor meer specificaties over deze pakketten, maar ook voor informatie over losse trainingen en de kosten daarvan, kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Investeren in je gezondheid? Neem contact op!

Zou jij je graag weer wat energieker en gezonder willen voelen? Dat is een voornemen dat aan te moedigen is, en dat jou op meerdere manieren in het leven zal helpen. In de omgeving van Hoorn is Hilbink Personal Training als fitness coach een ideale optie. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl. Dan leggen we het eerste contact, waarna je snel zult ontdekken dat Hilbink Personal Training in de omgeving van Hoorn bij de beste personal coaches behoort.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE