skip to Main Content

Personal trainer Benthuizen

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Woon jij in of in de omgeving van Benthuizen en ben je van plan de komende tijd fanatiek te gaan werken aan je fitheid en gezondheid? En komt hier ook de nodige sportieve activiteit bij kijken? Voor het behalen van je doelstellingen valt het nut van de assistentie van een personal trainer niet te onderschatten. In de omgeving van Benthuizen is Hilbink Personal Training een ideale optie in dit opzicht. Ik weet als fitness trainer bij iedere soort van lichaamsbouw en bij de meest uiteenlopende doelstellingen welke sportmethoden en eetpatronen tot de beste resultaten leiden. Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hilbink Personal Training, dan komen we er samen snel achter of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Met mijn specialistische kennis zul je je in twaalf weken merkbaar fitter voelen!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Op zichzelf valt het natuurlijk toe te juichen wanneer men samen optrekt bij het sporten of het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Elkaar aansporen kan hierbij zeker een verschil maken. Maar let op: uiteindelijk zit ieder mens anders in elkaar en heeft elk individu andere behoeften en doelen. Voor elke persoon is het dan ook zo dat een uniek trainingsschema op te stellen is dat het best bij die persoon past. Hierin is Hilbink Personal Training een expert. Een traject begint bij mij altijd met een uitgebreide intake waarbij een aantal metingen wordt verricht. Daarbij worden doelstellingen opgesteld en een optimaal voedingsschema gemaakt. Alleen de combinatie van sportieve handelingen en het juiste eetpatroon kan namelijk tot de gewenste resultaten leiden. Na de intake kunnen we zo snel mogelijk met het echte werk beginnen. Iedere twee weken binnen het traject meten we de progressie. Aan de hand daarvan wordt wellicht de werkwijze nog iets bijgestuurd.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Hilbink Personal Training is een goed adres voor het volgen van een losse training. Heb je echter een lang traject voor ogen om aan je fitheid te werken? Dan kun je beter gaan voor een van de meer gunstige pakketten. Hiermee word je twaalf weken actief door mij begeleid. Persoonlijke training, op maat gemaakte schema’s, voedingsadviezen en constante online begeleiding vallen hieronder. In dit traject kun je kiezen voor één, twee of drie wekelijkse trainingen. Wens je in (de omgeving van) Benthuizen mij als personal fitness coach in te zetten? Dan kan dat al vanaf € 650 per traject. Voor meer informatie hierover kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Wil jij je graag binnenkort merkbaar fitter, vitaler en energieker voelen, op welke manier dan ook? Als je dit écht grondig wenst aan te pakken, dan is het zeer relevant precies de correcte (sportieve) handelingen te verrichten en de juiste voeding in te nemen. In de omgeving van Benthuizen is Hilbink Personal Training een aangewezen specialist om deze assistentie te verlenen. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen en eventueel een intake in te plannen. Hierna kan het echte werk beginnen en word jij de volgende in de omgeving van Benthuizen die zich, mede door de begeleiding van Hilbink Personal Training, blijvend fitter zal voelen.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE