skip to Main Content

Personal trainer Aardam

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Ben jij van plan op actief aan jouw fitheid te gaan werken en zoek je daarvoor een personal trainer in de buurt van Aardam? Dan heeft Hilbink Personal Training jou heel wat te bieden. Ieder mens verdient het om zich gezonder en energieker, en daardoor prettiger, te voelen. De personal training helpt dit te verwezenlijken. Hilbink geeft jou hierbij precies de gewenste begeleiding. Uiteraard past niet bij iedereen exact dezelfde methode. Daarom is het maar goed dat ik bij elke persoon en iedere soort lichaamsbouw tot in detail weet welke methoden tot de beste resultaten leiden. Als je in de omgeving van Aardam een personal coach zoekt, neem dan eens contact op met Hilbink Personal Training. In zo’n drie maanden zul je je al merkbaar fitter voelen!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Hoe de begeleiding ook precies ingevuld wordt, bij mij staat het individu centraal. Simpelweg is dat zo, omdat elk mens anders in elkaar steekt. Een globale werkwijze zou daarom zinloos zijn. Daarbij kunnen persoonlijke doelstellingen ook volkomen uiteenlopen. Sommige personen wensen bijvoorbeeld gewicht te verliezen, terwijl anderen juist willen aankomen. Daarom begint het bij Hilbink Personal Training allemaal met een uitgebreide intake. Jouw lichaam wordt gemeten, waardoor ik naderhand eenvoudig de voortgang kan monitoren. Vanuit de intake bepalen we in overleg ook wat de doelstellingen en de beoogde resultaten zijn. Een belangrijk onderdeel van mijn personal training is overigens ook begeleiding van (aanpassing van) het eetpatroon. Immers is het zo dat de juiste voeding onmisbaar is wanneer ambitieuze doelstellingen behaald moeten worden. Elke twee weken evalueren we vervolgens samen de voortgang en meten en bespreken we de progressie. Zo nodig sturen we werkwijze dan nog iets aan.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Bij Hilbink Personal Training is het mogelijk losse trainingen en ontmoetingen in te plannen. Als je een heel traject in gedachten hebt, dan is een pakket echter gunstiger. Ik heb diverse pakketten beschikbaar, dus ook voor jou zit er zeker en vast een geschikt pakket bij. Er zijn drie mogelijkheden waarbij je twaalf weken onder mijn begeleiding bent. Hierbij krijg je persoonlijke training, voedingsadviezen, op maat gemaakte schema’s en voortdurende begeleiding, ook online. Je kunt kiezen uit één, twee of drie trainingen per week. Als personal fitness coach ben ik voor jou in Aardam al beschikbaar vanaf € 650. Voor een toelichting op deze pakketten, maar ook voor informatie over losse trainingen en de kosten daarvan, ben je altijd welkom contact met mij opnemen.

Investeren in je gezondheid? Neem contact op!

Zou jij je ook graag wat energieker en fitter willen voelen? Dat is een uitstekend voornemen dat jou op meerdere manieren in het leven voordelen zal brengen. In de omgeving van Aardam is Hilbink Personal Training een ideale keuze als fitness coach. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Daarna zul je snel ontdekken dat in de omgeving van Aardam Hilbink Personal Training dé personal coach bij uitstek is.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE