skip to Main Content

Kosten personal trainer

In twaalf weken fit dankzij een personal trainer

Ben jij van plan om de komende tijd flink aan je fitheid te gaan werken en ben je benieuwd wat de kosten van een personal trainer zijn? Dat is een logische gedachtegang, want een personal trainer maakt doorgaans een groot verschil bij het al dan niet halen van je doelstellingen. Gelukkig kan gesteld worden dat deze vakkundige assistentie bij Hilbink Personal Trainer niet veel hoeft te kosten. En dat terwijl je al in twaalf weken merkbare progressie zult hebben geboekt! Als je nieuwsgierig bent naar de werkwijze van mij als personal trainer en de kosten daarvan, lees dan even verder of neem contact met mij op.

Effectieve persoonlijke begeleiding

Op zichzelf is er natuurlijk mis mee als mensen samen sporten en met elkaar tot gezonde eetgewoonten komen. Samen kun je elkaar motiveren en aansporen om tot betere resultaten te komen. Maar als je echt structurele vooruitgang wilt boeken qua fitheid en vitaliteit, dan kun je niet alles samen doen. Elk mens en ieder lichaam heeft namelijk andere behoeften. Daarnaast lopen de doelstellingen van verschillende personen vaak sterk uiteen. Maar hoe weet je dan precies welke sportmethoden en voeding ideaal zijn voor jou? Het op de juiste manier invullen van deze vraag kan de nodige moeite kosten. Een personal trainer van Hilbink geeft je hierbij de nodige zekerheid. Dankzij mijn vakkundigheid ben je zeker van de werkwijze die exact bij jou passen. Als je je bij mij aanmeldt, zullen we eerst samen een uitgebreide intake doorlopen. Hierbij wordt een aantal metingen verricht en aan de hand hiervan, én van jouw persoonlijke wensen en doelen, wordt de strategie bepaald. Het trainingstraject kan daarna daadwerkelijk beginnen! Elke twee weken meet ik de voortgang en wordt zo nodig de werkwijze nog iets aangepast. Wil je meer weten over de kosten van een personal trainer? Lees dan ook de volgende alinea.

Mogelijkheden en kosten personal trainer

Wil jij je binnenkort aanmerkelijk fitter en energieker voelen en wil je uitvinden of de samenwerking met een personal trainer je gaat bevallen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen een losse training aan te vragen. Relatief gezien is een pakket met voortdurende begeleiding van een personal trainer echter qua kosten gunstiger. Je kunt kiezen uit pakketten met één, twee of drie trainingen per week en dat twaalf weken lang. Met een pakket ben je verzekerd van gepersonaliseerde sportschema’s en deskundige voedingsadviezen. Voor een dergelijk intensief traject is het inzetten van mij als personal trainer al tegen beperkte kosten mogelijk. Vanaf € 650 kun je bij Hilbink Personal Training al terecht voor zo’n pakket. Meer en specifieke informatie over mij als personal trainer en de bijbehorende kosten kun je telefonisch of per e-mail opvragen.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Zou jij je graag structureel fitter en energieker willen voelen? Met de assistentie van Hilbink Personal Training zou dit al in twaalf weken mogelijk kunnen zijn. Ga voortvarend te werk en laat je coachen door de personal trainer van Hilbink. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen. Als je wilt, kunnen we gelijk al een intake inplannen. Wanneer jij wilt gaan we vervolgens daadwerkelijk aan de slag. De personal trainer van Hilbink assisteert je hier zo goed mogelijk bij en dat tegen heel redelijke kosten.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE