skip to Main Content

Fitness personal trainer

Een fitness personal trainer helpt jou je sportdoelen te bereiken

Er zijn genoeg redenen om te gaan bewegen. Een paar kilootjes meer of minder, meer energie ervaren in het dagelijks leven of een specifieke sportuitdaging. Kracht, souplesse, lenigheid en uithoudingsvermogen gaan allemaal vooruit met genoeg aandacht. Soms is een beetje ondersteuning hierin niet verkeerd, om binnen afzienbare een concreet resultaat te bereiken. Juist dan is het heel fijn om een deskundige fitness personal trainer in de hand te nemen. Personal training Hilbink helpt jou die doelen te bereiken met een leefstijl- en voedingsadvies, trainschema en sterke motivatie. Allemaal dragen ze bij om te komen waar jij morgen wilt staan. Wil jij weten wat ik kan betekenen, lees dan vooral verder of neem contact op via de telefoon of e-mail!

Alle aandacht voor jouw doelstelling met fitness personal trainer Hilbink

Elke persoon is uniek en daarom is een aanpak op maat zeer belangrijk. Eerdere sportervaring, leeftijd, blessures, lichaamsbouw en natuurlijk de doelstelling zelf spelen allemaal een belangrijke rol in het stappenplan naar jouw doelstelling. Ik ga je daarbij helpen en na een uitgebreide analyse starten we met een traject dat 12 weken duurt. Tussentijds wordt de voortgang nauwkeurig in de gaten gehouden en stellen we eventueel de koers bij. Zo maak ik jouw progressie mijn missie!

De mogelijkheden van een personal fitness trainer

Het traject van 12 weken kan zo intensief als jij wilt worden doorlopen. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan er één, twee of drie keer per week een training op maat worden ingepland. Prijzen beginnen al bij 220 euro per maand. Mocht een traject niet hetgeen zijn wat je nodig hebt dan is het ook mogelijk om in de vorm van een consult deskundig voedingsadvies of losse trainingen te krijgen. Train je liever met een partner? Met het duo trainingsprogramma is het mogelijk om extra gemotiveerd te raken. Voor specifieke verzoeken is het altijd mogelijk om contact op nemen. Schroom dus niet om een plan op maat aan te vragen.

Waarom uitstellen als je nu kunt beginnen met een fitness personal trainer?

Fitter worden? Gewicht verliezen? Spieropbouw? Een persoonlijke en motiverende omgeving kun je verwachten bij de personal fitness trainer van Hilbink. Wat ook je doelstelling is, ik help je naar je einddoel! Neem snel contact op voor de vragen die je nog hebt of voor een intake via 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl. Als personal fitness trainer is jouw doelstelling mijn missie!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE