skip to Main Content

Fitness coach

Een fitness coach helpt jou je sportdoelen te bereiken

Doelen zijn persoonlijk en dat weet ik als fitness coach als geen ander. Vraag jij jezelf wel eens af hoe hoe jij die kilootjes kwijt kan raken? Of wil je juist wat extra spiermassa krijgen? Niet alleen gewicht kan een reden zijn om een doel te stellen maar ook vitaliteit, energieniveau, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of het overwinnen van pijnklachten zijn allemaal redenen om weer met je lichaam aan de slag te gaan. Toch kan het lastig zijn om een concreet doel te stellen en jezelf gemotiveerd te houden. Verder kunnen vraagstukken over voeding bijzonder complex worden. Als fitness coach sta ik dan voor je klaar om op een verantwoorde manier en doelgericht naar jouw eigen doelstelling toe te werken. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Lees dan vooral verder of neem direct contact mij op!

Het voordeel van persoonlijke begeleiding

Ieder mens is anders en dat is bepalend voor de stappen die we samen gaan zetten om naar jouw doelstelling te komen. Een persoonlijke kijk op je lichaamsbouw, leefstijl en gewoonten zijn ontzettend belangrijk om resultaten te boeken die jij wilt zien! Eventueel is het trainen met een partner (duo-training) ook mogelijk aangezien het zeer motiverend kan zijn om samen ergens aan te werken. Bij zowel de personal training als de duo-training vindt er vooraf een intake plaats waarin we naar een realistisch stappenplan toe werken. Daarna gaan we 12 weken of meer hard aan de slag. Om de twee weken meten we nauwkeurig de progressie zodat we zo nodig tijdig de koers kunnen bijstellen. Zo verzekeren we je dat je de doelen ook echt gaat behalen. Daarna kun je vooral trots zijn over wat je hebt bereikt in zo’n korte tijd!

Wat zijn de mogelijkheden en prijzen van een fitness coach?

Als fitness coach kan ik je op meerdere manieren verder helpen. Heb je enkel hulp nodig bij een voedingsschema en is een consult hetgeen wat je nodig hebt? Dan zit bij Hilbink goed. Wil je losse trainingen voor jezelf of met een partner? Of wil je juist een volledig traject doorlopen waarbij alle aspecten op het gebied van voeding, deskundige trainschema’s en leefstijl aan bod komen? Dan zul je niet verder hoeven te zoeken en ben je bij Hilbink fitness coach aan het juiste adres. Voordelig voor de portemonnee en voor jouw vooruitgang is het wel om een pakket te nemen. Ik bied je de mogelijkheid om een traject van 12 weken te volgen waarin je één, twee of drie keer per week een training onder begeleiding volgt. Een pakket begint al bij 220 euro per maand. Telefonisch of per mail kun je hier natuurlijk altijd meer informatie over opvragen.

Gaan wij een intake plannen?

Zie jij jezelf 12 weken later al staan in een nog fittere en energiekere vorm? Stel het niet uit en ga aan de slag! Bel dus snel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen en vraag een gratis intake aan. Hilbink fitness coach begeleidt jou intensief naar de top van je eigen berg!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE