skip to Main Content

Een personal trainer die jou begrijpt!

Herken jij jezelf in de volgende problemen?

 • Je wilt afvallen maar hebt geen idee hoe je moet beginnen door alle tegenstrijdige adviezen.
 • Je verliest een aantal kilo´s en komt dit er binnen de kortste keren weer aan.
 • Adviezen die voor de gemiddelde Nederlander niet haalbaar zijn i.v.m. een drukke baan, gezin etc.

Als jij jezelf herkent in bovenstaande punten, dan raad ik je aan om verder te lezen.

Geloof mij. Ik weet wat voor onzin adviezen er de ronde gaan over wat voor crash diëten je moet volgen om dat strakke bikini lijf te krijgen binnen twee weken. ´Goede adviezen´ die kant noch wal raken en nergens op gebaseerd zijn. En weet je wat nu zo grappig is? Het zijn meestal de mensen die zelf nooit dik zijn geweest die deze adviezen geven. Ze weten namelijk niet hoe het is om:

 • Nee te zeggen tegen lekker eten
 • Bekeken te worden in de sportschool omdat ze dik zijn
 • Een negatief zelfbeeld te hebben

Ik weet wat voor ellende je meemaakt om die overtollige kilo´s eraf te krijgen. Waarom? Omdat ik in het begin van mijn pubertijd ook behoorlijk stoeide met overgewicht (check de foto).

Doordat ik vroeger in hetzelfde schuitje heb gezeten als jij wellicht nu zit, kan ik mij in tegenstelling tot andere Personal Trainers beter in jouw situatie verplaatsen. Rekening houden met een terugval, hoe je daar op moet reageren, welke oefeningen je het beste kan doen om gewicht te verliezen en wat je wel en niet moet eten om af te vallen. Dit zijn allemaal punten die ik inmiddels door (eigen) jaren lange ervaring weet en succesvol toepas bij mijn klanten.

Daarnaast zie ik nog veel te veel Personal Trainers met overgewicht. Ik zeg niet dat die Personal Trainers slecht zijn, ik wil alleen maar aangeven dat het minder geloofwaardig overkomt als je klanten wilt begeleiden om gewicht te verliezen terwijl jezelf niet in shape bent.

Conclusie:

Ik raad je aan om een Personal Trainer te vinden die weet hoe het is om overgewicht te hebben en die nu een voorbeeld voor jou kan zijn. Moeite met zoeken? I am right here!

Succes!

  Meer informatie?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

  STUUR ONS EEN APPJE