skip to Main Content

5 Tips om fysiek en mentaal fit te blijven gedurende het Corona virus

In tijden van crisis waar we met z’n allen momenteel inzitten is het vaak lastig om je hoofd cool te houden. Het Corona virus heeft heel de wereld in zijn greep en voor de meeste mensen zijn het onzekere tijden. Toch wil ik positief blijven en kijken naar wat we met z’n allen WEL kunnen doen om er het beste van te maken. Ik deel hieronder daarom mijn 5 beste tips voor iedereen die fit wil blijven, zowel mentaal als fysiek.

 1. Doordat de overheid heeft besloten om de sportscholen, verenigingen en alle andere activiteiten te sluiten met meer dan 100 man. Kan je natuurlijk makkelijk zelf aan de slag gaan. Ga buiten een rondje hardlopen, doe oefeningen binnen of pak de fiets met dit lekkere weer. Want van de hele dag binnen zitten wordt niemand gelukkig.
 2. Werk aan je mindset! We kunnen de hele situatie rondom het Corona virus niet veranderen. Evenals de media en de maatregelen. Wat je wel kunt controleren is wat je doet, hoe je slaapt, hoe je eet, hoe je denkt en hoe je traint. Werk daar maximaal aan de komende tijd en je zult zien dat je hier sterker uit gaat komen.
 3. Koop online trainingen over iets wat jij al heel lang hebt willen doen of willen weten, maar waar je tot nu toe nog niet aan toe bent gekomen. Nu heb je de tijd!
 4. Vraag je Personal Trainer om een buiten training te organiseren ;-).
 5. Help je medemens! Hiermee bedoel ik te zeggen dat als je buren of vrienden niet naar de supermarkt kunnen, dat jij aanbiedt om boodschappen voor ze te doen. Je krijgt er en een goed gevoel door en je bent lekker in beweging. Win-Win situatie dus.

Mensen, blijf vooral positief met z’n allen! Samen slaan we ons hierdoor heen.

Jordy

  Meer informatie?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

  STUUR ONS EEN APPJE