skip to Main Content

Personal trainer Zwammerdam

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Ben jij de komende periode van plan om eens fanatiek te gaan werken aan je vitaliteit en zoek je, om jouw doelstellingen te bereiken, in of in de omgeving van Zwammerdam een personal trainer? Dat je dan terechtkomt bij Hilbink Personal Training is niet zo verwonderlijk. Als fitness trainer zorg ik namelijk met de juiste begeleiding dat het mogelijk wordt gemaakt je straks weer echt gezond, fit en energiek te voelen. Centraal element in mijn werkwijze is maatwerk: bij iedere persoon en bij elk soort lichaamsbouw weet ik welke methoden precies tot optimale resultaten leiden. Dus mocht je in of nabij Zwammerdam een personal coach zoeken, neem dan zeker eens contact op met Hilbink Personal Training. Over drie maanden zul je zien dat dit een goede beslissing!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Sporten en een gezonde levensstijl hanteren is natuurlijk wel iets dat je samen kunt doen. Gezamenlijk kun je elkaar motiveren en aansporen. Maar uiteindelijk gaat dit wel tot op zekere hoogte. Onthoud namelijk dat ieder mens anders in elkaar steekt en dat persoonlijke doelen vaak ver uit elkaar liggen. Niet voor iedereen is dus een zelfde sportmethode of eetpatroon geschikt. Hilbink Personal Training hanteert daarom geenszins een collectieve werkwijze. Daarentegen begint het met een uitgebreide persoonlijke intake en verricht ik de nodige metingen. Mede aan de hand hiervan stellen we de beoogde resultaten en het daaraan te koppelen eetpatroon vast. Optimale voeding is immers een van de belangrijkste aspecten waarmee je ervoor zorgt dat ambitieuze doelstellingen ook echt behaald worden. Na de intake begint het echte werk zo snel mogelijk. Dan meet ik om de twee weken de geboekte progressie. Zo nodig wordt de werkwijze gaandeweg nog iets bijgestuurd.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Bij Hilbink Personal Training heb je de keuze om losse consults of trainingen aan te vragen en in te plannen. Heb je een uitgebreid en langdurig traject in gedachten? Dan heb ik meerdere pakketten beschikbaar die veel voordeliger zijn. Ongetwijfeld zit er voor jou ook een geschikt pakket bij. Er zijn drie mogelijkheden waarbij je twaalf weken door mij begeleid wordt. Persoonlijke training met al even gepersonaliseerde schema’s, voedingsadviezen en voortdurende online begeleiding vallen hier onder. Je hebt dan de keuze uit één, twee of drie wekelijkse trainingen gedurende deze twaalf weken. Voor jou in of nabij Zwammerdam ben ik personal fitness coach al vanaf € 650 beschikbaar voor deze periode van twaalf weken. Voor een toelichting over losse trainingen maar ook voor informatie over deze pakketten ben je uiteraard te allen tijde welkom om contact met mij op te nemen.

Investeren in je gezondheid? Neem contact op!

Heb jij de behoefte om je weer eens écht fit en energiek te voelen? Een uitstekend initiatief, waarvan je zeker geen spijt gaat krijgen dat je dit in gang hebt gezet. De inzet van een fitness coach gaat hierbij onherroepelijk een groot verschil maken. Alleen daardoor weet je zeker dat je de juiste (sportieve) handelingen doet en voedingspatroon aanhoudt. In Zwammerdam en omgeving is Hilbink Personal Training een ideale optie. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl. Na het leggen van het eerste contact kunnen we wellicht snel een intake inplannen. Daarna zul je snel ontdekken dat Hilbink Personal Training in de omgeving van Zwammerdam tot de beste personal coaches behoort.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE