skip to Main Content

Personal trainer Zevenhoven

Jouw personal trainer in Zevenhoven

Wil je een personal trainer inzetten in Zevenhoven? Bij Hilbink Personal Training voel je je binnen 12 weken fit en gezond! Onze training wordt geheel op maat aangeboden. Tevens wordt deze afgestemd op jouw wensen. Dezelfde soort training werkt immers niet voor iedereen. Wat jouw leeftijd ook is of welke lichaamsbouw je ook hebt, onze personal coach kan altijd de juiste training voor jou samenstellen. Ben je benieuwd wat onze personal coach in Zevenhoven voor jou kan betekenen? Vraag onze fitness coach om meer informatie!

Jij staat centraal

Bij onze personal training stellen wij jou centraal. Iedereen is anders en heeft andere doelen. Zo wil de een graag aan te komen, terwijl de ander juist wil afvallen. Of misschien is er wel sprake van een heel ander doel. Wij ondersteunen jou graag om dit doel te bereiken. Voorafgaand aan jouw training, plannen we eerst een intakegesprek. Hierbij bespreken wij jouw doelen, leggen we deze vast en meten we jouw lichaam op. Zo kunnen we jouw voortgang straks nauwkeurig bijhouden. Ook wordt jou een gezond eetpatroon aangeleerd door onze fitness coach, zodat je het beste uit de trainingen kunt halen. Iedere week wordt jouw voortgang besproken, waarbij we tevens een meting verrichten. Is er iets in jouw coaching dat gewijzigd dient te worden? Dan wijzigen wij dit ook direct in jouw trainingsplan.

De prijzen van onze personal training

Wij bieden losse trainingen, maar ook pakketten binnen onze personal training aan. Maak je de keuze voor een traject, dan staat jouw ideale pakket hier vast tussen. Bij ons kun je 12 weken op rij met onze fitness coach trainen. Al onze pakketten beschikken over personal training, voedingsadvies, op maat gemaakte schema’s en zelfs online begeleiding. Je kunt een tot drie keer per week met de personal coach trainen, die je al inhuurt vanaf € 650 in Zevenhoven bij een traject van 12 weken. Wil je meer weten over de prijzen van onze pakketten of ben je benieuwd naar de kosten van een personal trainer? Neem dan nu contact met ons op!

Ja, ik wil personal training in Zevenhoven!

Wil je graag binnen 12 weken gezonder en fitter worden? Zet dan de hulp in van onze personal trainer voor een snel resultaat! Neem contact op voor een intakegesprek met onze fitness coach door ons te bellen via 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om het eerste contact te leggen. Onze personal coach gaat dan snel aan de slag met jou in Zevenhoven om een gezondere leefstijl te creëren!

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE