skip to Main Content

Personal trainer Nieuwerbrug aan den Rijn

In twaalf weken fit met jouw personal coach

Woon jij in of nabij Nieuwerbrug aan den Rijn en wil jij de komende periode fanatiek en onder begeleiding gaan werken aan je fitheid? En is het ook jouw bedoeling dit te doen door een combinatie van sport en uitgebalanceerde voeding? Overweeg dan zeker eens in zee te gaan met Hilbink Personal Training. Een persoonlijke fitness trainer kan namelijk een groot verschil maken in de strijd voor fitheid. In dat opzicht is in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn de personal trainer van Hilbink een ideale mogelijkheid. Ik heb alle deskundigheid in huis voor het samenstellen van sport- en voedingsschema’s, voor alle soorten lichaamsbouw en voor iedere doelstelling. Als je interesse hebt, neem dan zeker eens contact op met Hilbink Personal Training. In twaalf weken kun je je al beduidend fitter voelen. Eerst even verder lezen kan natuurlijk ook!

Effectieve persoonlijke begeleiding

Ondanks dat het natuurlijk zeer prijzenswaardig is wanneer men samen optrekt bij sportieve activiteiten of het hanteren van een gezonde levensstijl, dient niet vergeten te worden dat elk mens anders in elkaar steekt en andere behoeften en doelen heeft. Hierdoor is het ook een feit dat bij ieder persoon een ander trainingsschema en voedingspatroon tot de beste resultaten kan leiden. Gelukkig zijn er experts op dit gebied. Zoals Hilbink Personal Training. Meld je je bij mij aan? Dan begint het met een intake waarbij aandachtig en uitgebreid een aantal metingen zal worden verricht. Aan de hand van deze informatie stel ik unieke schema’s op, volledig toegespitst op jouw lichaam en doelstellingen. Hierna kan het echte werk beginnen. Daarbij meet ik ook nog eens iedere twee weken de geboekte vooruitgang. Zo nodig wordt de te hanteren werkwijze tussentijds nog iets bijgestuurd.

Mogelijkheden en prijzen personal training

Als je een losse training wilt volgen of een enkel consult wenst aan te vragen, dan zit je zeker goed bij Hilbink Personal Training. Heb je echter een traject voor ogen dat ertoe moet leiden dat je je langdurig merkbaar fitter gaat voelen? Dan is een pakket waarschijnlijk een stuk gunstiger voor jou. Met zo’n pakket verzeker je jezelf van twaalf weken aan intensieve begeleiding. Deze bestaat uit persoonlijke training, op maat gemaakte schema’s, deskundige voedingsadviezen en voortdurende online begeleiding. Je hebt hierbij vervolgens de keuze uit één, twee of drie wekelijkse trainingen. Het inzetten van mij als personal fitness coach in of in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn kan al vanaf € 650 per traject. Voor meer informatie over deze trajecten en losse trainingen kun je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen.

Een intake inplannen? Neem contact op!

Heb jij de innige wens om je snel duidelijk fitter, vitaler en energieker te voelen? Als je dit op een fanatieke manier wilt aanpakken, dan is het heel relevant exact de juist (sportieve) handelingen te verrichten en de correcte voeding tot je te nemen. In de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn is Hilbink Personal Training de specialist om deze assistentie te bieden. Bel 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl om contact op te nemen en misschien al wel een intake in te plannen. Hierna kan het echte werk beginnen en word jij de volgende die zich, mede door de begeleiding van Hilbink Personal Training, in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn blijvend fitter zal voelen.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE