skip to Main Content

Personal trainer Alphen aan den Rijn

In 12 weken fit en slank met jouw personal trainer

Wil jij in 12 weken fit en slank worden? Dan is personal training wat voor jou! Hilbink Personal Training in Alphen aan den Rijn gaat samen met jou aan de slag. Wat jouw doelen ook zijn, iedereen verdient het om zich gezond en energiek te voelen. Met personal training in Alphen aan den Rijn kan ook jij tot de gewenste resultaten komen.

Effectieve persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiding gericht is op het individu. Iedereen is anders en doelen kunnen verschillen. Wanneer jij kiest voor Hilbink Personal Training in Alphen aan den Rijn, gaan we aan de slag met een uitgebreide intake. Hierbij wordt jouw lichaam gemeten, zodat de voortgang gemonitord kan worden. Vanuit hier bepalen we samen het doel voor jouw gewenste resultaat. Naast personal training word je ook begeleid bij het aanpassen van jouw eetpatroon. Voeding is samen met training een essentieel onderdeel voor het bereiken van jouw gewenste resultaat. We houden de voortgang bij door elke twee weken een evaluatiemoment in te plannen. Hierbij worden er onder andere een aantal metingen gedaan en wordt bepaald of je op de goede weg zit. Zo kunnen we altijd de aanpak aanpassen mocht dat nodig zijn.

De mogelijkheden en prijzen voor personal training

Bij Hilbink Personal Training kan je kiezen voor een pakket dat het best bij jou past. Er zijn drie mogelijkheden waarbij je altijd 12 weken onder begeleiding bent. Bij alle drie de pakketten krijg je 1-op-1 training, voedingsadvies, een schema op maat en 24/7 online begeleiding. Je kunt hierbij kiezen voor 1, 2 of 3 trainingen per week. 12 weken personal training in Alphen aan den Rijn is al mogelijk vanaf €650,-. Wil je toch een keer een extra training? Er zijn naast de pakketten altijd losse 1-op-1 trainingen van €60,- mogelijk. Kijk verder op onze website of neem contact op voor meer informatie over de pakketten.

Investeren in je eigen gezondheid? Neem contact op!

Wil jij je gezonder, energieker en mooier voelen? Wil jij met persoonlijke begeleiding jouw gewenste resultaat behalen? Dan kan Hilbink Personal Training in Alphen aan den Rijn jou daarbij helpen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of wil jij vrijblijvend een afspraak maken om jouw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact met ons op. Bel ons via 06-42965510 of stuur een e-mail naar info@hilbinkpersonaltraining.nl.

    Meer informatie?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

    STUUR ONS EEN APPJE